EI - L'Assumpció

divendres, 20 de març del 2020

4t EI "Feinetes 2"


Com estau? Sabeu una cosa? Avui començam una nova estació de l'any, la primavera. A classe encara no n'havíem parlat. Vos deix amb aquestes cançons i un dibuixet per pintar. 

https://mp3-youtube.download/es/nice-convert




I sabeu que avui som divendres i si estiguéssim a l'escola, llevaríem una cama a la jaia quaresma. Nins i nines de 3 anys! quan he botat del llit m'he trobat amb un escrit de la jaia dient que vos envia una abraçada enorme i que no deixeu de cantar-li la cançó, l'hi encanta escoltar-vos.
Per aquest motiu vos adjunt l'enllaç de la cançó que tots ja sabem i també vos adjunt una jaia per si la voleu tornar a pintar. Pensau a llevar-li sa cama!!



Activitat de nombres 1 i 2. Igual que amb les formes geomètriques a través de pintures, retoladors, sal dins una safata, plastilina anar practicant el nombre 1 i 2. Després el podem representar a un paper ja sigui amb pintura o amb retoladors.

Activitat de motricitat fina. Demanau a sa mamà o papà que vos deixi ses gafes que utilitza per estendre roba i posau mamàs i papàs un cartell amb el nombre 1 i haurem de posar una gafa. Un cartell amb el nombre 2 i haurem de posar 2 gafes, i així successivament. Contau poc a poc. Vos adjunt una imatge perquè vegeu la idea quina és.


M'enviareu per correu electrònic alguna foto o vídeo (gravat amb el mòvil amb horitzontal) mentre feis la "feineta"? Ho penjaré al blog de l'escola i així tots ho podrem veure. Recordau: 4ei@assumpcio.fecib.net.

Com sabeu a aquest correu també em podeu escriure tots aquells dubtes, salutacions, suggeriments...estic a la vostra atenció.

Bon cap de setmana!!!!

Aina Mª







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.