EI - L'Assumpció

dimecres, 18 de març del 2020

4t EI BON DIA "FEINETES 1"





 D’avui fins divendres vos propòs fer aquestes feinetes:

ACTIVITAT DE LLETRES: una activitat amb el nostre nom. Segur que per casa teniu revistes, algun full amb lletres que està dins la bossa del paper de reciclar. Es tracta de cercar les lletres del vostre nom (lletres majúscules) i les aferram a un paper.

ACTIVITAT DE FORMES GEOMÈTRIQUES. Amb pintures, escuradents, retoladors, plastilina, sal dins una safata, anar practicant el cercle i el quadrat. Una vegada l'hem manipulat amb diferent material el podem representar a un paper. També podem jugar dins casa a cercar objectes, materials que tenguin forma de cercle o quadrat.

SUGGERÈNCIES....
-  - Vestir-nos i desvestir-nos, posar sabates i llevar-les

-  - Preparar algun menjar (amanida de fruita ja en sabem fer!)

- - Posar i llevar taula

Sigui a través d'una foto, un vídeo o bé escanejat si em feis arribar la feineta la podrem compartir al blog amb la resta de famílies i serà una manera què poguem estar en contacte. Recordau: 4ei@assumpcio.fecib.net

I recordau a l’aula tenim unes rutines així els infants adquireixen els hàbits i interioritzen les normes necessàries per participar en el ritme de l’aula de manera autònoma. Vos recoman que aquests dies a casa també tingueu rutines. Les rutines fomenten l’autonomia, generen seguretat i augmenten l’autoestima, creen hàbits, i donen comprensió de l’entorn, entre altres.

Una abraçada molt forta!

Aina Mª