EI - L'Assumpció

dijous, 1 de març del 2018

REPENSAM ELS NOSTRES PATIS D'EI

Benvolgudes famílies,

Hem repensat els nostres patis, perquè consideram que tots els espais de l’escola són zones d’aprenentatge per als nostres alumnes.



En nom del centre i de l’APIMA volem convidar-vos a col·laborar en la transformació dels patis actuals, el pròxim dissabte 17 de març a partir de les 9:00h. Pintarem jocs a terra i a les parets, farem juguetes amb palets i rodes, construirem un rocòdrom, una racó de música, un laberint, un hort vertical... Com podeu veure, necessitam famílies amb ganes de pintar, de construir, de sembrar i de passar-s’ho bé. Per acabar, farem una petita berenada de pa amb oli tots plegats. Durant aquest matí habilitarem un servei de guarderia gratuït en cas que sigui necessari que hagueu de venir acompanyats dels vostres fills.

Per tal d’organitzar aquesta diada, farem una reunió prèvia, amb les famílies d'alumnes del darrer curs de l'escoleta (2 anys) i els de 4t, 5è i 6è d'EI (3, 4 i 5 anys), el proper dimecres dia 7 de març a les 17:00h, a les instal·lacions d'EI (C/ Sa Creu 35).


Vos explicarem el què tenim pensat i escoltarem les possibles idees que ens vulgueu suggerir.



VOLEM UN PATI DIFERENT, UN PATI QUE ENS AGRADI A TOTS, UN PATI QUE ENS AJUDI AAPRENDRE!


 Animau-vos a venir, EL PATI ÉS DE TOTS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.